DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Trafikideer i Aarhus - på 500 tegn hver

Trafikideer i Aarhus - på 500 tegn hver

Cykelelevatorer, mere saltning af cykelstier og busbaner på alle indfaldsveje er blandt de mest kommenterede ideer i aktuel kommunal trafikdebat i Aarhus
4. JAN 2012 15.34

AARHUS: Med 500 tegn kan borgerne i Aarhus p.t. blande sig med nye trafikideer. Med digital borgerinvolvering skal fremtidens trafikale udfordringer i Aarhus nemlig forberedes.

Borgerne kan selv foreslå, kommentere andres forslag og nærmere studere de mest kommenterede, de senest kommenterede og de mest populære forslag.

Aarhus forventes at vokse markant frem mod 2030. Det vil trafikken også gøre. Det forventes, at alene antallet af bilture vil være 60 pct. større i 2030, hvis trafikmønstret ikke ændres.

De kommende 20 år vil der være både trafikale, fysiske, miljømæssige og økonomiske udfordringer at tackle. Og der vil være behov for flere initiativer og større investeringer i udvikling af trafikinfrastrukturen.

Folk kan give sin mening til kende i perioden frem til den 27. januar. Herefter vil synspunkterne blive sammenfattet og indgå i byrådets videre arbejde med de trafikale udfordringer og muligheder - herunder hvorledes der prioriteres. De enkelte synspunkter vil ikke blive besvaret på hjemmesiden.

Man er også velkommen til at sende synspunkter - herunder uddybende bidrag - til Trafik og Veje - [email protected]