Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Tommy Kamp sigtet for bedrageri

Socialdemokraternes tidligere formand i Køge er mistænkt for at have narret café-ejere til at betale sin mad
KORT NYT11. JUL 2011 15.30

KØGE: Den 50-årige tidligere formand for Socialdemokraterne i Køge, Tommy Kamp, er sigtet for bedrageri i forbindelse med anklagerne om bestikkelse mod ham, erfarer bt.dk.

- Jeg kan bekræfte, at vi i dag har sigtet en 50-årig mand fra Køge-egnen for bedrageri. Vi satser på at få en hurtig berammelse med henblik på at få sagen i retten, siger politiinspektør Klaus Munk Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

Tommy Kamp blev tidligere på året af to ejere af byens Café Vanilla på Køge Torv beskyldt for bestikkelse. Anklagen var, at de to caféejere i årevis har givet Tommy Kamp gratis mad og drikke, betalt hans cykler og rejser, mod at han til gengæld hjalp cafeen med at få adgang til den attraktive udeservering på torvet. Tommy Kamp er aldrig blevet sigtet for bestikkelse, men han er nu sigtet for bedrageri, nærmere bestemt efter straffelovens § 279, der lyder:

"For bedrageri straffes den, som, for derigennem at skaffe sig eller andre uberettiget vinding, ved retsstridigt at fremkalde, bestyrke eller udnytte en vildfarelse bestemmer en anden til en handling eller undladelse, hvorved der påføres denne eller nogen, for hvem handlingen eller undladelsen bliver afgørende, et formuetab."

Politiets mistanke er, at Tommy Kamp har narret de to café-ejere til at betale sine udgifter og mad - og altså dermed bedraget dem.

tsp