Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Socialdemokrater afviste gratis beværtning

Flere Køge-politikere skulle ikke betale på Café Vanilla
KORT NYT4. APR 2011 9.00

KØGE: Det var ikke kun Tommy Kamp, der blev tilbudt regnings-fri betjening på Café Vanilla. Det fortæller flere ledende socialdemokrater nu til  Dagbladet Køge.

- Det skete ikke hver gang, men vi blev nogle gange tilbudt, at vi ikke behøvede at betale. Jeg har altid ment, at udeservering var en rigtig god idé, men jeg ville ikke have, at det skulle hedde sig, at jeg kæmpede for Vanilla for at få gratis bajere. Det er ikke foreneligt med god politik, siger formanden for Kulturudvalget Erik Swiatek (S).

Derfor var han i 2009 med til at flytte den socialdemokratiske gruppes faste 'eftermøder'  til en anden restauration i Køge.

Tidligere formand for Teknik- og Miljøudvalget Mikael Mogensen (S) har også mærket den særbehandling, som socialdemokrater blev givet på Café Vanilla.

- Jeg har været med én gang, hvor vi ikke skulle betale. Det undrede mig lidt, og så hørte jeg senere ude i byen, at Café Vanilla havde et 'A-bord', hvor socialdemokraterne fik gratis øl. Siden da har jeg ikke sat mine ben i den café. Jeg tror egentlig ikke, der er nogen sandhed i det, men jeg vil ikke være med til at sende det signal, siger Mikael Mogensen.