Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Caféejere anmelder Kamp og Sass

De to S-politikere er nu anmeldt for at have modtaget bestikkelse gennem flere år i form af gratis mad
KORT NYT8. APR 2011 7.33

KØGE: De to café-ejere Murat Kitir og Ertrugul Karahan holdt torsdag deres længe varslede pressemøde. Det foregik foran lokalpolitistationen i Køge, hvor parret kort forinden havde lagt kortene på bordet i den spegede sag om bestikkelse på Café Vanilla.

- Vi har valgt at gå til politiet og anmelde Tommy Kamp og Henrik Sass Larsen. Hvad de præcise sigtelser kommer til at lyde på er op til politiet, men vi har fortalt dem, at de to har modtaget bestikkelse i form af gratis mad i flere år til gengæld for at sikre os den famøse udeservering på Torvet, sagde Ertugrul Karahan til et mindre opbud af lokale og regionale medier.

Ved pressemødet uddelte Murat Kitir en liste på 30 navngivne vidner, der kan bekræfte, at de to socialdemokrater har spist på husets regning ved utallige lejligheder i løbet af de sidste tre år.

Ifølge Murat Kitir har han desuden erkendt over for politiet, at han ved to lejligheder skulle have forsynet den socialdemokratiske lokalformand Tommy Kamp og Henrik Sass Larsen med en større mængde ulovlige dopingmidler.

ka