Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

To indkøbschefer laver eget firma

Søren Hvilsted, Skanderborg, og Per Tolstrup, Viborg, går solo
KORT NYT23. SEP 2011 10.14

SKANDERBORG / VIBORG: Indkøbscheferne Søren Hvilsted, Skanderborg Kommune og Per Tolstrup, Viborg Kommune, oplyser, at de starter selvstændig konsulentvirksomhed.

Makkerparret, der tilsammen har over 20 års erfaring med offentlig indkøb, er nu klar til at stille deres ekspertise til rådighed over for andre offentlige institutioner og starter med virkning fra 1. november 2011 selvstændig konsulentvirksomhed med fokus på strategisk udvikling og optimering af det offentlige indkøb.

Virksomhedens ydelser er også rettet mod private virksomheder, der ønsker at optimere samspillet med det offentlige marked.

Tolstrup & Hvilsted ApS indleder et strategisk samarbejde med SAS Institute, der tilbage i 2008 lancerede SAS Indkøbsanalyse. Der er her tale om en software-løsning, der pt. anvendes af 39 af landets 98 kommuner, med det formål at skabe overblik over de kommunale indkøb.

• Søren Hvilsted er initiativtager og drivkraft bag udviklingen af udbudsprocesserne i Jysk Fællesindkøb, der er et indkøbssamarbejde bestående af otte jyske kommuner.

• Per Tolstrup har gennem en årrække fungeret som bestyrelsesmedlem i IKA, Foreningen af Offentlige Indkøbere og står endvidere bag etableringen af Jysk Fællesindkøb i 2006.

ka

 

.