Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Thor Pedersen i spidsen for Udvikling Odsherred

Den fhv. formand for Folketinget bliver formand for nyt erhvervspartnerskab, som skal skabe vækst
16. MAJ 2012 5.48

ODSHERRRED: Tidligere formand for Folketinget, fhv. finansminister og folketingsmedlem Thor Pedersen skal som formand stå i spidsen for Udvikling Odsherred, som er et partnerskab mellem erhvervslivet, turistområdet, landbruget og Odsherred Kommune om udmøntning af Odsherred Byråds nye erhvervspolitik, hvor vækst står øverst på dagsordenen. Det oplyser kommunen.

Thor Pedersen er 66 år og bor på en landejendom i Nakke ved Isefjorden og er således godt kendt med lokalområdet og det lokale erhvervsliv. Thor Pedersen bringer en meget bred erfaring med sig ind i arbejdet i Udvikling Odsherred. Han har således en lang karriere fra direktørposter og bestyrelsesarbejde i flere selskaber i dansk erhvervsliv bl.a. en af Danmarks største virksomheder ISS. Thor Pedersen forlod det landspolitiske arbejde i 2011 som Folketingets formand.

- Thor Pedersen har med sin mangeårige erfaring fra erhvervslivet, lokalpolitik og landspolitik en meget bred erfaring, og jeg ser ham som en helt perfekt brobygger mellem de mange aktører på erhvervsområdet, hvilket er en afgørende forudsætning for succes, når vi vil styrke samspillet og det fælles fokus mellem erhvervslivet og politikerne, siger borgmester Thomas Adelskov (S).

bi