Tennisbaneejer har siden 1998 blæst på myndighederne

KORT NYT7. JAN 2020 15.31

RINGKØBING-SKJERN: Erhvervsmanden Michael Kaa Andersen fra Vedbæk kan nu se frem til endnu et påbud om at fjerne en tennisbane - ulovligt anlagt i 1998 - ved sin sommerbolig i Klegod. Politiet har givet opbakning til Ringkøbing-Skjern Kommune og er klar til at føre en ny straffesag, skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Banen ligger på fredet klithede og er forlangt fjernet af Ringkjøbing Amt i 2006 og af Ringkøbing-Skjern Kommune i 2014. I 2006 fik ejeren en dom i Højesteret imod sig. Sagen overgik i 2007 fra amtet til kommunen, der dog først i 2011 tog sagen op og først i 2014 gav et nyt påbud.

I 2017 stadfæstede landsretten en byretsdom, der gik ejeren imod, men byretten i Herning frikendte ham siden på grund af forældelse. Anklagemyndigheden hos Midt- og Vestjyllands Politi vil dog gerne have prøvet sagen igen, idet der er udbredt tvivl om den landsretsdom, som dommeren lagde til grund for frifindelsen. Og fagchef Lone Rossen hos kommunens Land, By og Kultur siger til avisen, at der derfor bør udstedes endnu et påbud.

ka

 

 

 

 

 

 

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt