Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Tabulex får ret - og ikke mere

Det får ingen konsekvenser, at Odense Kommune brød udbudsreglerne og gav KMD en ordre på et lærer- og elevadministrationssystem
KORT NYT4. JAN 2012 14.15

ODENSE: Da Odense Kommune i februar 2011 smed den hidtidige leverandør Tabulex på porten og valgte KMD som ny leverandør af et it-system til lærer- og elevadministration, skete det på forkerte forudsætninger, har Klagenævnet for Udbud ifølge Version2 afgjort i en ny kendelse.

Tabulex klagede over, at kommunen pludselig åbnede for alternative tilbud - og bad om, at klagen fik opsættende virkning. Nævnet giver nu Tabulex ret i, at fremgangsmåden strider mod udbudsdirektivet, men mente ikke, at klagen skulle have opsættende virkning.

Administrerende direktør i Tabulex, Stig Korgaard, kalder det dog småligt, hvis han nu valgte en erstatningssag:

-  Jeg er glad for, at at vi har undgået stemplet 'forsmået leverandør', men at der samtidig var noget at komme efter. Men det er svært, for jeg har stadig tabt min kunde. Når klagesystemet er så spøjst indrettet, at man ikke vinder kontrakten selvom man får medhold, så bliver det en sport for jurister i stedet for det, det burde handle om.

 

ka