Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Sygeplejefaglig direktør på Sygehus Lillebælt stopper

KORT NYT5. JAN 2021 12.20

SYDDANMARK: Sygehus Lillebælts sygeplejefaglige direktør siden 2008, Helle Adolfsen, stopper pr. 1. juni. Hun vil i stedet koncentrere sig om bestyrelses- og konsulentarbejde med rådgivning om ledelses- og organisationsudvikling, oplyser regionen. Inden direktørstillingen var hun chefsygeplejerske på Fredericia og Kolding Sygehuse siden 2001.

- På Sygehus Lillebælt har jeg arbejdet sammen med så mange dygtige og dedikerede mennesker. For mig er kvalitet i behandlingen og kompetente medarbejdere to sider af samme sag. Jeg er stolt over at være en del af et sygehus, hvor medarbejdertilfredsheden er i top. Det giver et stærkt fundament at bygge videre på. Senest har også vores frugtbare samarbejde med kommuner og praktiserende læger vist hvor værdifuldt det er, når målet er et sammenhængende sundhedsvæsen.

Sygehus Lillebælt dækker over Kolding Sygehus, Vejle Sygehus og Middelfart Sygehus. Helle Adolfsen er uddannet sygeplejerske og har videreuddannet sig med en kandidat i sygeplejevidenskab cand. cur. og en master i ledelse.

Foto: Region Syddanmark

ibs