DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Sydfynsk rådgivning til små it-firmaer bliver landsdækkende

Kommunalt-regionalt klippekort om rådgivning til it-firmaer udvides til hele landet.
20. JUN 2020 10.30
TEMA: Corona

SYDDANMARK: Sædvanligvis er det kun sydfynske virksomheder, der kan benytte tilbud fra den kommunale organisationen ShareFifty5. Men under coronakrisen udvides tilbuddet om klippekort til rådgivning til at dække hele landet, oplyser projektet ShareFifty5, der er oprettet under det syddanske vækstforum og Den Europæiske Socialfond.

- Coronakrisen er en usædvanlig situation. Derfor har vi fået ok til at tilbyde klippekort til rådgivning til iværksættere og SMV’er over hele landet, siger projektleder Charlotte Kirkegaard Flugt, ShareFifty5.

IT-Branchen, som er interessereorganisation for danske it-virksomheder, kipper med flaget for, at klippekortet nu bliver landsdækkende:  

- Klippekortet rammer plet hos mange helt små og mellemstore it-virksomheder, som i disse tider har ekstra behov for at udvikle deres forretning, siger Lotte Jensen, fynsk regionalchef for IT-Branchen. 

Med et klippekort i hånden kan en virksomhed købe rådgivning hos en konsulent i henholdsvis 10 eller 20 timer til en timepris på 900 kr. Det kan være hos en advokat, en revisor, en marketingekspert eller en strategisk rådgiver. Vi kan henvise til rådgivere fra vores store netværk, men man kan udmærket vælge en selv, forklarer Charlotte Kirkegaard Flugt.

  • ShareFifty5 tilbyder hjælp til vækst og forandring inden for it og den maritime branche. Det drejer sig om uddannelse, kurser og netværk, der har udsigt til flere medarbejdere, bedre bundlinje og muligheder for samarbejder.
  • Det kan også være et 360 graders eftersyn af virksomheden, rådgivning fra specialister, netværksarrangementer og vidensdeling på tværs.
  • Tilbuddet er finansieret af en række sydfynske kommuner, Region Syddanmark og EU.
  • ShareFifty5 holder til på Kvægtorvet i Svendborg. 

ka