Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Syddjurs starter byggeri af OPP-plejeboliger

55 nye plejeboliger udvider Søhusparken i Ebeltoft til det dobbelte. Forenede Care står for driften

SYDDJURS: Onsdag den 9. november var der første spadestik på den første sektion af de nye plejeboliger ved Søhusparken i Ebeltoft, oplyser kommunen. Ebeltoft Boligselskab står som ejer af plejeboligerne og Forenede Care vil stå for driften i form af et offentligt-privat partnerskab, OPP.

Antallet af plejeboliger i Søhusparken fordobles med byggeriet fra 55 til 110. Ved første spadestik startede byggeriet af de første 16 boliger, som ventes klar til oktober 2012 og derefter bliver 39 boliger gjort klar til april 2013.

Udvalgsformand for Sundheds- ældre og socialudvalget Ninna Thomsen (S) udtaler:
Udvalget har arbejdet med den overordnede planlægning for ældreområdet og Byrådet har besluttet principperne for videreudviklingen heraf. Vi har nu taget det første spadestik til det første konkrete byggeri i Syddjurs Kommunes videreudvikling af tilbud til de svageste af vore ældre, og det glæder mig, at vi med disse spadestik sætter gang i bygningen af nogle boliger, der er megen brug for.

Forenede Care vil fra den 1. februar 2012 stå for driften af Søhusparken under et offent-ligt - privat partnerskab. Aftalen med Forenede Care rummer i første omgang drift af de eksisterende 55 boliger, men vil blive udvidet med drift af de kommende boliger efterhånden som de står færdige.