DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Stor kommunebygning ved Bazar Vest

Stor kommunebygning ved Bazar Vest

Medarbejdere i Teknik og Miljø samles fra 2015 sammen med ansatte i Sociale forhold og Beskæftigelse i et nyt kontordomicil i Gellerup ved Aarhus

AARHUS: Der sættes nu for alvor skub i helhedsplanen for Gellerup. Partierne bag budget-forliget har besluttet, at Teknik og Miljø og dele af Sociale forhold og Beskæftigelse fra 2015 skal have deres daglige gang i nybyggeri på Edwin Rahrsvej over for Bazar Vest i Gellerup, oplyser kommunen.

Det nye domicil skal sikre bæredygtighed og lavenergi, godt indeklima, høj fleksibilitet og funktionalitet, samt generel høj byggekvalitet. Det arkitektonisk flotte byggeri skal være et fyrtårn for det omdannede byområde og være med til at fremme integrationen i området.

I forbindelse med planlægningen af det nye byggeri sættes der gang i en proces med høj grad af brugerinddragelse for på den måde at sikre et godt og seriøst byggeprogram.

De nye arbejdspladser i Gellerup-området er en væsentlig del af ændringen af området fra udsat boligområde til attraktiv bydel. Målet er, at området skal rumme kultur-, uddannel-sesinstitutioner, erhverv og blandende boligformer for at skabe en varieret og spændende bydel.

ka