DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Stadfæstet: Syv års fængsel til læge for at bedøve og voldtage

KORT NYT28. FEB 2020 14.25

HOVEDSTADEN: Østre Landsret har fredag stadfæstet, at den 33-årig læge Jack Hou skal idømmes syv års fængsel for voldtægt af to kvinder, som blev optaget skjult på video. Desuden er lægen dømt for at krænke flere andre kvinder, som han hemmeligt filmede, mens de havde sex med ham.

Lægen kom i kontakt med kvinderne blandt andet via datingappen Tinder. Retten har fundet det bevist, at han inviterede en kvinde med hjem, puttede bedøvende medicin i hendes drink, voldtog hende og filmede det. En måned senere gentog det sig med en anden kvinde.

Jack Hou blev anholdt 1. maj sidste år på det hospital i hovedstadsområdet, hvor han var ansat. Han har mistet retten til at være læge indtil videre. Jack Hou er også dømt for en større samling billeder og film med børnepornografisk indhold. Det var i byretten med til at skærpe straffen. Det samme var det faktum, at han var læge. Han vidste derfor - eller burde have vidst - at det er forbundet med fare og potentiel livsfare at bruge de pågældende stoffer uden videre kendskab til kvindernes vægt og allergier.

Ritzau / ank