Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Stabschef valgt til folketingskandidat

Helle Thorning-Schmidts stabschef, Bjarne Corydon (S), blev i går aftes valgt til Esbjergs folketingskandidat ved det kommende valg
16. AUG 2011 6.28

ESBJERG: I en kampafstemning mellem Bjarne Corydon og Jeppe Wille valgte de 158 fremmødte socialdemokrater Bjarne Corydon med stemmerne 122 mod Jeppe Willes 23.

- Jeg er glad og stolt over generalforsamlingens beslutning. Det er en stor ære og en utrolig vigtig opgave jeg nu har fået mulighed for at løse, både for Esbjerg og for Socialdemokraterne, siger Bjarne Corydon.

En ventet opstilling
Bjarne Corydon har siden 2005 været en vigtig mand for Helle Thorning-Schmidt, og derfor var det ventet, at han ville ende med at blive opstillet. Han erstatter Kim Mortensen, der trækker sig fra Folketinget ved næste valg.
 
Bjarne Corydon er 38 år gammel og har siden 2005 fungeret som stabschef for Helle Thorning-Schmidt og Socialdemokraternes ledelse på Christiansborg med ansvar for bl.a. politikudvikling og kommunikation. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet, født og opvokset i Kolding, gift med Nina Eg Hansen fra Esbjerg og far til 4 børn på 1, 5, 8 og 11 år.

lcl