Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Sparer 13 mio. og udvider for 19 mio. kr.

BUDGET 2012 Vallensbæk får bl.a. råd til interaktive tavler i alle klasseværelser
6. OKT 2011 13.00

VALLENBÆK: - Vi kan i fremtiden fortsat levere et højt serviceniveau, vi kan forsat investere i vores skoler, vi kan sætte penge af til at vedligeholde vores bygninger og vi kan starte nye spændende projekter omkring digitalisering og velfærdsteknologi, forklarer borgmester Henrik Rasmussen (K).

- Men vi skifter nu spor, så økonomien ledes på skinner, der peger fremad. Selvom jeg helst var foruden besparelserne, så har det været absolut nødvendigt at indskrænke driftsomkostningerne. Derfor er jeg meget tilfreds med, at vi i dag har styrket fundamentet til fremtidens Vallensbæk.

Med Budget 2012 reduceres de løbende omkostninger i Vallensbæk Kommune med 13,0 mio. kr., hvilket bl.a. betyder lukning af Filialbiblioteket Nordmarken, afskaffelse af enhedstaksten i daginstitutionerne samt personalereduktioner i forskellige områder af kommunen svarende til i alt 25 fuldtidsstillinger - flere af disse findes dog ved naturlig afgang.

Til gengæld er der i budgetåret udvidelser for i alt 19 mio. kr. til bl.a. udbygning af Egholmskolen, interaktive tavler i alle klasser, styrket vedligeholdelse af kommunens bygninger samt investeringer i velfærdsteknologi og digitalisering.

ka