Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Søren Pape om Khader: Ikke ok at kontakte arbejdsgivere

De Konservatives leder har "været i dialog" med nu sygemeldte Naser Khader.
12. APR 2021 13.31

Det er ikke i orden at skrive til folks arbejdsgivere, fordi man bliver kritiseret af dem - uanset om det er en rimelig kritik eller ej.

Det fastslår den konservative leder Søren Pape Poulsen (K) som en reaktion på, at en række personer i Berlingske har fortalt, hvordan de i flere år har oplevet, at folketingsmedlem Naser Khader (K) kontaktede eller truede med at kontakte deres arbejdsgivere, når de kritiserede ham.

- Det kan der kun være én holdning til. Alle har ret til at ytre sig frit, uanset hvem de arbejder for. Og arbejdsgivere skal naturligvis ikke kontaktes, selv om vi er uenige med en person, der tilfældigvis arbejder der, skriver Søren Pape Poulsen på Twitter.

- Det har jeg været i dialog med Naser om. Og vi er helt enige om, at det ikke skal gentage sig, fortsætter han.

Sygemeldt med stress

Partiet meddelte før middag, at Naser Khader er blevet sygemeldt med stress. Ifølge partiformanden har det - set i bagspejlet - været på vej i nogen tid, efter at Khader i årevis har været presset af trusler på livet og derfor har været nødt til at være omgivet af livvagter.

- Det pres sætter sig. Jeg håber selvfølgelig på, at Naser hurtigt kommer til hægterne igen og ønsker ham god bedring, skriver Søren Pape Poulsen.

ak