Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Sønderjyske kommuner får fælles depot

Haderslev og Sønderborg går nu sammen om at drive et fælles depot for de mange tusinde kommunale hjælpemidler
10. FEB 2012 15.33

HADERSLEV / SØNDERBORG: De to kommuner bruger tilsammen små 30 mio. kr. på køb af hjælpemidler og drift af depoter. Den udgift forventer Haderslev og Sønderborg at kunne nedbringe ved et samarbejde og herunder ved at benytte hinandens hjælpemidler og ekspertiser.

- Det er mit håb, at samarbejdet kan udbygges til gavn for især de mange borgere, der er afhængige af at kunne få tildelt et hjælpemiddel, der kan gøre hverdagen nemmere for dem. På sigt vil det også være muligt at udbygge samarbejdet med Aabenraa og Tønder Kommuner, siger Markvard Hovmøller (S), formand for udvalget for ældre og handicappede i Haderslev.

Markvard Hovmøller oplyser, at der bliver etableret et mellemdepot i Haderslev, hvorfra medarbejdere fra Haderslev Kommune vil køre ud med hjælpemidlerne til de mange borgere. Her vil mindre reparationer af hjælpemidler også kunne udføres.

 

Samarbejdet betyder, at Sønderborg Kommune også kommer til at huse Haderslev Kommunes hjælpemidler og til at stå for koordineringen af brugen af de mange hjælpemidler til de to kommuner.

Samarbejdet betyder, at der fra 1. september kan bringes hjælpemidler ud hver dag i Haderslev Kommune, og ikke som nu kun to dage om ugen i den østlige del og to dage i den vestlige del af kommunen.

Foto: http://www.flickr.com/photos/cmgxvolley/5756114047/sizes/z/in/photostream/

lcl