Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Skat mangler dokumentation for forbedring

Det er uvist, om Skat har forbedret opgaveløsningen efter fusionen af den kommunale og statslige skatteforvaltning i 2005
KORT NYT9. FEB 2012 14.10

Syv år efter at den daværende VK-regering besluttede at sammenlægge den kommunale og statslige skatteforvaltning mangler Skat stadig at dokumentere, at man faktisk er blevet bedre til at løse opgaven.

Sådan lyder konklusionen i en ny beretning fra Rigsrevisionen, som får Folketingets statsrevisorer til at kritisere de skiftende skatteministre for netop ikke at have skaffet sig en sådan viden.

'Statsrevisorerne finder det utilfredsstillende, at det ikke kan vurderes, om Skat har opretholdt eller forbedret opgaveløsningen efter fusionen af den kommunale og statslige skatteforvaltning i 2005.' Sådan skriver statsrevisorerne ifølge TV2.

Statsrevisorerne og Rigsrevisionen har i tidligere beretninger konstateret manglende resultater på indsats- og inddrivelsesområdet, som er to af Skats fire kerneopgaver.

De skiftende skatteministre i den undersøgte periode har været Kristian Jensen (V), Troels Lund Poulsen (V), Peter Christensen (V) og Thor Möger Pedersen (SF).

lcl