Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Samler viden til beslutningstageren

Det bliver fremover endnu lettere for den offentlige beslutningstager at holde sig orienteret. Netavisen dknyt.dk, avisen Kommunen og Danmarks førende politiske debatforum, Agora, kan nu læses fra én adresse
15. APR 2012 9.10

De tre politiske medier har fået en fælles forside, som samler alle besøgende til både dknyt.dk, Kommunen.dk og det fælles debatforum, Agora. Den nye side betyder, at det fremover bliver endnu lettere at holde sig orienteret om, hvad der sker i dansk politik og i den offentlige sektor.

Den offentlige beslutningstager kan med omlægningen hurtigt skaffe sig et overblik over nyheder og baggrund på alle tre medier. De hurtige og kontante nyheder læses på dknyt.dk, baggrunden og den dybe analyse læses i avisen Kommunen og den eftertanke, som læseren har opnået, kan bruges til debat og indlæg på Danmarks førende politiske debatforum for de professionelle, Agora.

- Med den nye indgang til de tre medier efterkommer vi et stort ønske fra de mange abonnenter og brugere af alle tre medier, siger ansvarshavende chefredaktør, Claus G. Theilgaard.