S-gruppeformand i Esbjerg holdt kun en uge

KORT NYT13. DEC 2019 6.36

ESBJERG: Den politiske veteran i S-gruppen i byrådet i Esbjerg, Connie Geissler, der var konstitueret gruppeformand efter Søren Heide Lambertsens afsked i utide, sagde stop på et gruppemøde onsdag efter blot en god uge, oplyser JydskeVestkysten. Ifølge avisens oplysninger er den næste mand Jørgen Ahlquist, der nu er valgt som midlertidig gruppeformand.

Indbyrdes, løbende konflikter i gruppen kan spores tilbage til konstitueringen, hvor en række veteraner i gruppen følte sig forbigået og ikke fik de poster, de følte sig berettiget til. 
 
Den konkrete baggrund for Geisslers pludselige afgang er ifølge avisen, at et eller flere medlemmer af byrådsgruppen forsøgte at modarbejde en plan om først at få 'luftet ud' med hjælp fra partikontoret i København, så S-gruppen kan komme videre med et tåleligt arbejdsmiljø. Først efter den proces skal der vælges en permanent gruppeformand, men modstand mod planen fik Geissler til at træde tilbage både som konstitueret gruppeformand og næstformand og mødeleder.

ka 

Se flere stillinger
Nyhedsbrev