DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Rufferidømt ekspolitiker er tiltalt i ny sexorgiesag

Den tidligere formand for familieudvalget i Syddjurs Kommune Per Zeidler er igen tiltalt i rufferisag.
5. SEP 2020 8.46

SYDDJURS: Den tidligere kommunalpolitiker Per Zeidler, som i 2019 blev dømt for rufferi efter at have arrangeret sexorgier med prostituerede, er igen tiltalt i lignende sag, skriver Nordjyske.

Zeidler blev op til kommunalvalget 2017 afsløret i at arrangere de såkaldte gangbangs, som han deltog i, mens han burde have passet rollen som formand i familieudvalget i Syddjurs Kommune.

Det var Århus Stiftstidende, som kunne fortælle, hvordan Per Zeidler bragte to prostituerede til et forsamlingshus i Ammitsbøl ved Vejle. Her var kvinderne centrum i sexorgier, hvor adskillige mænd deltog.

I maj 2019 blev han sammen med en anden mand idømt seks måneders betinget fængsel for rufferi. Mændene havde arrangeret 73 sexorgier og haft en fortjeneste på 200.000 kr. vurderede retten.

Rykkede forretning nord på

Per Zeidler er siden flyttet til Nordjylland - nærmere bestemt Hadsund, skriver Nordjyske, og i det nærliggende Skelund skal han have arrangeret fem nye orgier. Derudover skal han have arrangeret et orgie i Øster Hurup, beretter Nordjyske.

Da Retten i Randers i 2019 fældede dom over Per Zeidler, var der tale om en betinget dom. Retten fastsatte en prøvetid på to år, hvor han skulle holde sig på måtten.

Ifølge det anklageskrift, som Nordjyske har fået aktindsigt i, holdt Zeidler  allerede otte dage efter dommen faldt det første nye påståede sexorgie.

Samlet skulle Zeidler ved de seks nye sexorgier have tjent 18.320 kr.

Retssagen mod Per Zeidler begynder til januar ved Retten i Aalborg og løber over tre dage.

Ritzau