Randers-borgmester erklærer fuld tillid til kommunaldirektøren

'En svær kommune at være kommunaldirektør i', siger Torben Hansen (S) efter erklæring fra 13 byrådspolitikere om mistillid til kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.
10. DEC 2019 15.37

RANDERS: 13 byrådsmedlemmer i Randers har til borgmester Torben Hansen (S) sendt en fælles mistillidsvotum, hvor de skriver, at de har mistet tilliden til kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt. Torben Hansen udtrykker nu fuld tillid til kommunaldirektøren:  
 
- Det er nyt for mig. Jeg har 100 pct. tillid til vores kommunaldirektør. Randers Kommune er en svær kommune at være kommunaldirektør i. Der er mange politiske udfordringer, og det er nødvendigt for kommunaldirektøren at balancere sine synspunkter og sit virke, siger Torben Hansen og fortsætter:

- Jeg kan konstatere, at de beslutninger byrådet træffer er blevet gennemført i forvaltningen, sådan som det er kommunaldirektørens opgave. Jeg kan også konstatere, at Jesper Kaas Schmidt har genskabt et godt arbejdsforhold mellem personale og ledelse.

- Set i lyset af dette mistillidsvotum, vil kommunaldirektøren og jeg udarbejde en handlingsplan for at genskabe tilliden mellem byråd og den administrative ledelse. Den handlingsplan vil ligge klar inden jul.

ka

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt