Radikal kredsformand væltet i Brøndby i dramatisk forløb

KORT NYT11. DEC 2019 15.15

BRØNDBY: En intern strid i den radikale kredsforening for Brøndby, Ishøj og Vallensbæk er endt med, at formanden Said Mo El Idrissi, der også er partiets eneste byrådsmedlem i Brøndby, er blevet væltet. Det skete på en ekstraordinær generalforsamling, som den nu tidligere formand havde indkaldt til for i stedet at udskifte Brøndbykredsens folketingskandidat Petar Socevic, skriver den lokale ugeavis Folkebladet.

Optakten til mødet var præget af gensidige beskyldninger, og også selve generalforsamlingen fik et dramatisk forløb med deltagelse af både repræsentanter for den radikale landsledelse og bodyguards for folketingskandidat Petar Socevic, sidstnævnte ifølge Folkebladet til den radikale landsformand Svend Thorhauges utvetydige vrede. Ny formand i den radikale kredsforening er Kemal Babalija, men uroen er fortsat efterfølgende med beskyldninger om at folketingskandidat Petar Socevic og en bror deltog i afstemningen uden at være stemmeberettigede.

Den nu tidligere formand Said Mo El Idrissi overvejer ifølge Folkebladet sin politiske fremtid, men understreger, at han ikke vil skifte parti. Løsgænger i Brøndby Byråd er derimod en mulighed, antyder han.

mk

Læs hele historien i Folkebladet - om generalforsamlingen og om efterspillet.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt