Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Rådhuset i Billund til salg

Byrådet vedtog i aftes at sætte gang i planerne om en samling af administrationen ved det nuværende rådhus i Grindsted
29. JUN 2011 11.28

BILLUND: Umiddelbart efter sommerferien bliver rådhuset i Billund sat til salg.

- Med lanceringen af Børnenes Hovedstad, og den interesse det har skabt, mener vi at tidspunktet for at sælge rådhuset i Billund er det rigtige, siger borgmester Ib Kristensen (V).

I efteråret fik kommunen undersøgt mulighederne for en samling af administrationen på et rådhus med hjælp fra rådgivningsfirmaet Rambøll. Ved byrådsmødet i marts blev det besluttet at arbejde videre med planerne under forudsætningen af, at rådhuset i Billund kan sælges.

- Rådhuset har en central placering i Billund og er naturligvis en vigtig brik i forhold til den byudvikling vi alle gerne vil have i Børnenes Hovedstad, og derfor er tidspunktet kommet til at sætte det i udbud, siger borgmesteren.

Ved at sætte rådhuset i Billund i udbud lige efter sommerferien får byrådet mulighed for at have samlingen af administrationen med i budgetarbejdet.

- Vi forventer en afklaring i efteråret, men der vil realistisk gå to år inden et til- og ombygget rådhus kan stå klar i Grindsted, og i august måned går vi i gang med at aftale, hvordan medarbejderne inddrages i projektet, siger Ib Kristensen.

tsp