R og EL stiller spørgsmål til Aarhus-rådmands habilitet

KORT NYT17. JAN 2020 10.18

AARHUS: To partier, R og EL, har rejst en såkaldt ti-dages forespørgsel til kommunens jurister for at få belyst habiliteten hos Bünyamin Simsek (V), rådmand for Teknik og Miljø. Det sker efter tvivl om processen ved en ny lokalplan for området omkring 'Strandhuset', skriver Århus Stiftstidende. 

Det er formand for teknisk udvalg Keld Hvalsø (EL) og Eva Borchorst Mejnertz (R), der har rejst spørgsmålene, som de siger sker på baggrund af en række borgerhenvendelser. I sagen vil ejerne af grunden Rolighedsvej 16A gerne have lov til at udstykke en grund til en ny storvilla, og derfor skal lokalplanen genbehandles. Simsek foreslår ifølge avisen, at byrådet aflyser en kun halvandet år gammel lokalplan og vedtager en ny. 

Bünyamin Simsek afviser anklagerne og kalder det en 'under lavmålet kampagne mod min person'. En af anklagerne er, at rådmanden skulle være medlem af en skydeloge ligesom ejerne af grunden. Hertil svarer Bünyamin Simsek, at det er korrekt, at han er medlem af logen - ligesom borgmesteren i øvrigt er, bemærker han - og at der er 'intet at finde'. 

Læs hele historien i Århus Stiftstidende.

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
DK Job
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt