Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Foto: Colourbox

Professionel markedsføring af folkeskoler

Forældrene skal have et bedre grundlag for at tage stilling til valg af skole
29. MAJ 2012 6.41

KOLDING: Folkeskolerne i Kolding Kommune går i offensiven for at få fortalt om folkeskolens mange gode resultater. Det sker i form af oplysningsmateriale, der fortæller om folkeskolernes gode faglige resultater. Og om den tryghed og trivsel, der præger folkeskolerne i Kolding Kommune og som blandt andet resulterer i, at fraværet for både elever og lærere ligger under landsgennemsnittet, mens glæden ved at gå i skole er den højeste blandt kommunerne i Sydøstjylland. Det oplyser kommunen.

- Folkeskolen er berettiget løbende til drøftelse i medierne. Berettiget fordi folkeskolen er en af vore allervigtigste samfundsmæssige institutioner. Men drøftelserne i offentligheden baserer sig naturligt ofte på nogle af de problemstillinger, man møder i folkeskolens hverdag. Det er ikke så tit, der sættes fokus på folkeskolens værdier og positive resultater. Det har vi sat os for at gøre noget ved, så forældrene får et mere reelt grundlag for at tage stilling til, hvilken skole deres barn skal fortsætte i efter børnehaven, fortsætter Ib Hansen.

Børne- og uddannelsesforvaltningen i Kolding Kommune har derfor entreret med et professionelt markedsføringsfirma, der har udarbejdet et oplysningsmateriale, der skal fortælle forældrene om de mange fordele, der er ved at vælge en af Kolding Kommunes folkeskoler.

bi