Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Priser virksomheders sociale ansvar

Uddeler priser virksomheder, der gør en særlig indsats for medarbejdere, der ikke ligger i overhalingsbanen
27. MAJ 2011 13.50

Mange danske virksomheder i Danmark gør en særlig indsats for de medarbejdere, som ikke lige står forrest i køen, når der skal besættes nye stillinger eller uddeles forfremmelser. Det kan være Kurt, som har dårlig ryg efter for mange år ved maskinen, hvor virksomheden så finder en mere skånsom stilling til ham eller Bjarne på 62, der faktisk gerne vil give den en skalle et par år endnu, men som ikke er så hurtig længere. Eller det kan være Amalie, der aldrig fik gennemført en erhvervsuddannelse, men som nu har fået lov til at prøve arbejdslivet i en virksomhed.

Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, der står bag CSR People Prize, vil i år som noget nyt gøre det muligt for brancheforeninger, venner, medarbejdere eller naboer at indstille de virksomheder, der gør en ekstra indsats for deres medarbejdere, ved blot at udfylde et elektronisk postkort og skrive hvorfor virksomheden gør noget særligt.

- Vi ved, at rigtig mange danske virksomheder rent faktisk gør en særlig indsats for mennesker, der ikke lige kører med 120 i timen, også uden at de flager med det. Jeg synes, at disse hverdagens helte fortjener en pris og vil derfor gerne bede alle, der kender til små og store ansvarlige virksomheder om at indstille dem til CSR People Prize, siger ISS- direktør Maarten van Engeland, der også er formand for Virksomhedsforum for Socialt Ansvar.

CSR People Prize
VFSA uddeler hvert år CSR People Prize, tidligere kendt som Netværksprisen, til to virksomheder, der via konkrete initiativer har vist, at deres sociale ansvar er forankret i både dagligdagen og ledelsens visioner.

Prisen uddeles i to kategorier;
- mindre virksomheder (under 100 medarbejdere)
- større virksomheder (over 100 medarbejdere)

Læs mere om prisen og kriterierne her.
Indstillingsfrist til priserne er 21. juni, 2011


VFSA
Virksomhedsforum for Socialt Ansvar består af 15 danske erhvervsledere, som rådgiver beskæftigelsesministeren om virksomhedernes sociale ansvar. I medlemmernes virksomheder, der tilsammen beskæftiger mere end 100.000 ansatte, arbejder man aktivt med at finde nye former for samarbejde omkring sociale opgaver.