Politiet: Ingen sigtelse mod tre fyrede medarbejdere i madbod-sag

KORT NYT2. JUN 2022 12.45

NORDFYN: Politiet har valgt ikke at rejse sigtelse i en sag, hvor to ledere plus en tredje medarbejder omkring nytår blev fyret for at have ført skufferegnskab med penge fra Særslev-Hårslev Skoles madbod og skolefester. Det skriver Fyens Stiftstidende.

De tre blev fyret, efter at en uanmeldt revision havde afsløret, at omkring 50.000 kr. uden om det officielle regnskab bl.a. blev brugt til lejrskoleture, is, inventar og sort aflønning for en medarbejders særlige støtte til et barn. Kommunen valgte at melde sagen til politiet, som altså ikke rejser nogen sigtelse.

- Sådan er det, når man indgiver en anmeldelse til politiet. Så er det op til politiets vurdering af sagen, om der skal rejses en sigtelse. Det har de så ikke fundet, og det tager vi til efterretning. Konsekvenserne for de berørte medarbejdere sker ud fra den tjenestesag, der har været, og det ændrer en eventuel sigtelse ikke på. Vi betragter nu sagen som endeligt afsluttet, siger Nordfyns chef for skole og dagtilbud Gitte Høj Nielsen til avisen.

ak