Personale kan nu parkere frit ved Rigshospitalet

KORT NYT14. MAR 2020 7.01
TEMA: Corona

HOVEDSTADEN: For at sikre, at personale kan komme frem til hospitalerne i privat bil og undgå den offentlige trafik, suspenderes parkeringsreglerne for personalet foreløbigt resten af marts. Det betyder, at personalet frit kan holde på alle p-pladser på Rigshospitalet og på vejene omkring hospitalet. 

- Det er vigtigt, at vi begrænser smitte med coronavirus særligt hos sundhedspersonalet. Både fordi de daglig færdes blandt udsatte patienter og fordi, vi har brug for dem på hospitalet, siger regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen (S).

Der vil fortsat være parkeringskontrol. Region Hovedstaden og firmaet ParkZone aftalt en særlig, midlertidig løsning, der skal sikre de nødvendige pladser til medarbejderne. Med sit eksisterende parkeringsabonnement kan medarbejdere vælge et nyt særligt abonnement 'Fri Parkering - Corona'. Det giver adgang til parkering på tidsbegrænsede pladser, personalepladser og patientpladser hele døgnet. Det vil fortsat være påbudt at overholde reglerne om ikke at spærre brand- og køreveje.

eo

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev