Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Pædagogiske ildsjæle vinder Benny Andersen Prisen 2011

Prisen gik til leder Annie Holte og souschef Iben Kristensen fra Den Gule Flyver på Nørrebro
22. MAR 2011 14.50

KØBENHAVN: Digteren, forfatteren og komponisten Benny Andersen overrakte selv pris, håndtryk og bevingede ord til leder Annie Holte og souschef Iben Kristensen fra Den Gule Flyver på Nørrebro, da de to pædagogiske ildsjæle med fokus på børn og unge med massive problemer i går fik overrakt diplom og check på 10.000 kr. som de synlige beviser på, at de har vundet Benny Andersen Prisen 2011.

'Prisen gives for "en ekstraordinær og succesfuld indsats for at forbedre vilkårene for et eller flere socialt udsatte børn'. Annie og Iben kæmper hver eneste dag for at yde den bedst mulige støtte til børn og unge med massive vanskeligheder af meget varieret karakter.

Blandt 17 indstillede kandidater til Benny Andersen Prisen 2011, havde et dommerpanel med syv af Danmarks fremmeste eksperter på området udpeget de 3 nominerede. Benny Andersen selv valgte til sidst vinderen blandt de 3 nominerede, som med formanden for dommerpanelet, tidligere formand for Børnerådet, Per Schultz Jørgensens ord: "Alle tre er fremragende repræsentanter for en gedigen social og pædagogisk indsats."

Blandt de øvrige dommere kan blandt andre nævnes:
Birgitte Hagemann Snabe, direktør i H.K.H. Kronprinsesse Marys Fond
Mimi Jakobsen, generalsekretær for Red Barnet
Else Christensen, Seniorforsker ved SFI Det Nationale Forskningscenter for Velfærd

Prisoverrækkelsen foregik på Børnekonferencen 2011 i Vejle, hvor knap 300 fagfolk var samlede for blandt andet at diskutere, hvordan man forbedrer det tværprofessionelle samarbejde om børn og unge med særlige omstændigheder.