DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger

Ordkraft kan ikke holde til at være væk i to år

Nordjysk litteraturfestival gennemføres decentralt og digitalt i april.
26. OKT 2020 15.06

AALBORG: "Vi kan ikke holde til at være væk to år i træk." Med denne konstatering har bestyrelsen for den store ord- og litteraturfestival Ordkraft i Aalborg besluttet, at der under alle omstændigheder bliver en festival i 2021, 8.-10. april, oplyser festivalen.

– Vi arbejder på at lave en festival, hvor vi udnytter de fysiske rammer optimalt i forhold til de myndighedspåbud, der gælder til den tid – og så giver vi for første gang vores festival en betydelig digital dimension ved at streame fra en lang række events.

Flere forfattere skal interviewes flere gange, og man arbejder også på større forløb med flere forfattere og kunstarter, som er velegnede til digital formidling.

Festivalen kan komme i bekneb for lokaler og forhandler med eksempelvis Musikkens Hus og Utzon Center samt forsamlingshuse i Aalborgs omegn, beboerhuse og andre steder, hvor folk mødes i sociale sammenhænge.

Dette års festival, som ville have været den tiende i en ubrudt række, måtte aflyses med kort varsel på grund af corona-restriktionerne. Aflysning for andet år i træk står ikke på bestyrelsens dagsorden.

ka