Østjyske kommuner arbejder på et net af supercykelstier

KORT NYT3. FEB 2020 15.07

Region Midtjylland og ni østjyske kommuner vil have flere af deres borgere til at lade bilen stå. Derfor går de nu sammen om at undersøge muligheden for at bygge et netværk af supercykelstier, der strækker sig gennem kommunegrænserne i Østjylland. 

- Vi skal bare i gang med det her, og det kan kun gå for langsomt. I dag tænker alle kun på sin egen kommune, men ikke på, hvordan man forbinder cykelstier med nabokommunen. Men dem, der cykler, er jo ligeglade med kommunegrænserne, siger Claus Leick (SF), formand for miljø- og planudvalget i Skanderborg Kommune, til TV2 Østjylland. 

Det er Skanderborg Kommune, der har inviteret Region Midtjylland samt Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Randers, Silkeborg, Aarhus, Odder og Horsens kommuner til at være med i etableringen af supercykelsti-projektet. Og allerede nu har de sammen nedsat en hurtiggruppe, der skal undersøge mulighederne. Så snart de første planer ligger klar, kan kommunerne begynde at søge finansiering til projektet gennem puljer og offentlig støtte. 

jeg

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev