Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Odder får alle med på intranettet

Samtlige ansatte har nu adgang til kommunens intranet. Dagplejere, sosu-assistenter, vejfolk og andre kan logge på med NemID
30. AUG 2011 8.32

ODDER: Odder Kommune har mandag taget et nyt spring i den digitale verden ved at åbne for et nyt intranet, som samtlige kommunens ansatte har adgang til.

- Det er vigtigt, at det ikke kun er de ansatte på rådhuset, der har adgang til vigtige interne informationer. Derfor har vi set frem til at kunne præsentere det nye intranet, siger kommunaldirektør Jesper Hjort, der kalder det 'en glædelig begivenhed', at dagplejere, sosu-assistenter, vejfolk og andre nu kan få adgang til intranettet.

De ansatte uden for rådhuset kan få adgang til det nye intranet ved hjælp af NemID, som de fleste alligevel bruger, når de skal logge på deres netbank, SKAT og andre steder.

- Alle kommuner har et intranet, men kun få ganske kommuner giver adgang for alle ansatte, og jeg er meget tilfreds med, at Odder Kommune også på dette felt kan være med helt fremme, tilføjer kommunaldirektøren.

OdderIntra
Kommunens nye intranet har efter en navnekonkurrence blandt medarbejderne fået navnet OdderIntra.

- Ved at give alle adgang til intranettet kan vi i realiteten komme i kontakt med samtlige medarbejdere - men de kan også selv bidrage til det fællesskab, der hedder Odder Kommune. Man kan vælge at bruge den elektroniske opslagstavle til at sælge et eller andet, men man kan også bidrage med information, ligesom man kan kommentere andres indlæg.

 

Odder Kommune har 1600 ansatte. Heraf har ca. 400 i forvejen adgang til kommunens netværk.

ka