Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny fritidschef i Odense

Nikolaj Juul Jørgensen afløser Thomas Bach, der nu er konstitueret direktør i Børn- og Ungeforvaltningen
KORT NYT14. OKT 2011 9.44

ODENSE: Nikolaj Juul Jørgensen bliver den nye ritidschef i Odense Kommune. Han kommer fra stillingen som chefkonsulent i Børn- og Ungeforvaltningens ledelsessekretariat.

 

Nikolaj Juul Jørgensen afløser Thomas Bach, som forlader Odense Kommune efter seks år, når hans kontrakt udløber til nytår.

Thomas Bach har været en tydelig drivkraft bag den styrkede sammenhæng mellem frivillige og kommunale aktører. Og han kan også se tilbage på Odenses første samlede idrætspolitik som et markant resultat. Ligesom opførelsen af Arena Fyn og moderniseringen af såvel Odense Idrætshal og Svømmehallen Klosterbakken er kommet til.

Om den afgående fritidschef siger rådmand Stina Willumsen (SF):
- Thomas har med sin viden og sit engagement på ungdomsområdet, kombineret med sit netværk fra idrætten og de frivillige organisationer, været drivkraften i at bringe Odense helt i front på det fritidspolitiske Danmarkskort.

Siden 1. maj i år har Thomas Bach været konstitueret direktør i Børn- og Ungeforvaltningen. Det er en tid, som særligt har været brugt på at skabe fundamentet for, at en ny direktør får de bedste vilkår at starte på. Dels er de seneste års store besparelser udmøntet, og en proces frem mod en ny samlet børn- og ungepolitik er på plads.