Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Nordjylland underskriver millionaftale med Siemens

Siemens skal i de næste fem år være hovedleverandør af telefoniudstyr til alle Regionen Nordjyllands sygehuse og institutioner
5. JUL 2011 12.55

NORDJYLLAND: Som den første region i Danmark har Region Nordjylland nu afsluttet et udbud på regionens samlede telefoniudstyr. Det vil blandt andet sige teleanlæg, omstilling, kontaktcenter, fastnettelefoner og mobilintegration.

Aftalen med Siemens kommer kun nogle få uger efter, at Region Nordjylland afsluttede et stort udbud på teletrafik med TDC.

Tilsammen betyder de to udbud, at Region Nordjylland kan effektivisere brugen af telefoni og frigøre millioner af kroner.

- De to aftaler betyder, at vi årligt kan spare et stort beløb på vores telefoniydelser, som vi stedet kan bruge på at udvikle og forbedre vores sundhedsvæsen, siger Per Christiansen.

Potentialet er stort
Besparelsen opstår ved at samle, standardisere og effektivisere anvendelsen af telefoni i Region Nordjylland hos en leverandør.

Besparelsen for regionen vil oven i købet kunne øges, hvis det i den kommende periode lykkes at omlægge flere fastnet-telefoner til mobiltelefoni.

Aftalen med Siemens Enterprise Communications indfases i takt med at de eksisterende aftaler på teleanlæg opsiges.

jos

Foto: www.flickr.com/photos/zigazou76/