Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Niels Højberg er Årets Kommunale Beslutningstager

For andet år i træk har topbeslutningstagere fra hele landet peget på stadsdirektør Niels Højberg som Årets Kommunale Beslutningstager
25. NOV 2011 14.14

AARHUS: I går blev Niels Højberg kåret som Årets Kommunale Beslutningstager. Kåringen fandt sted i forbindelse med konferencen StrategiTorvet arrangeret af Management Events med deltagelse af omkring 150 topbeslutningstagere fra landets kommuner.

Management Events har op til konferencen bedt et stort antal kommunale beslutningstagere om at nominere tre ledende personer til prisen som Årets Kommunale Beslutningstager.

- Det er en fornøjelse at arbejde sammen med en så kompetent direktør, siger borgmester Jacob Bundsgaard (S), og fortsætter:

- Kåringen er også en anerkendelse af de mange dygtige medarbejdere i Aarhus Kommune. At Niels Højberg er kåret for andet år i træk er helt usædvanligt, og vidner om hans unikke kvaliteter som leder. I Aarhus formår vi at fastholde en dagsorden om vækst, høj service og innovation, selv om vi lever i en turbulent verden. Jeg tror, det har betydning for de, der har peget på Niels Højberg.

Den 57-årige Niels Højberg har været stadsdirektør i Aarhus siden december 2008 og har tidligere arbejdet i Budgetdepartementet, været kommunaldirektør i Ringkøbing Kommune, direktør for skole- og socialområdet i Ringkjøbing Amt, amtsdirektør i Viborg Amt, amtsdirektør i Fyns Amt, administrerende direktør i Region Syddanmark og senest universitetsdirektør ved Aarhus Universitet.

lcl