DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Mere service til virksomhederne
Foto: Colourbox

Mere service til virksomhederne

Arbejdsmarkedsudvalget i Esbjerg har besluttet, at servicen vendt mod det private arbejdsmarked skal øges markant: Virksomhederne skal have mere og bedre service
5. JUN 2012 14.09

ESBJERG: Kommunen vil bl.a. forbedre virksomhedernes jagt efter nye medarbejdere.

- I de sidste par år har vi gjort en stor indsats for at markedsføre Jobnet, som er et godt redskab til selvbetjening for virksomheder, der skal bruge nye medarbejdere. Det skal vi blive ved med, men fremover skal vi være bedre til at hjælpe de virksomheder, der ikke ønsker at bruge Jobnet. Der kan være mange grunde til, at man ikke ønsker at slå en ledig stilling op på den måde, og så skal man kunne trække på god gammeldags formidling, hvor Jobcentret finder en person med de rigtige kvalifikationer, siger formand for arbejdsmarkedsudvalget, Henrik Vallø (K).

Han forventer, at Jobcentret vil kunne tilbyde servicen meget snart.

- Et godt samarbejde med virksomhederne er en forudsætning for, at vi kan løse vores opgaver og hjælpe borgere ind på eller tilbage til arbejdsmarkedet. Vi vil derfor undersøge virksomhedernes tilfredshed med deres samarbejde med Jobcentret, så vi kan sætte målrettet ind der, hvor behovet er størst, siger Henrik Vallø.

Beskæftigelsesplanen sendes nu i høring hos Det Lokale Beskæftigelsesråd, Fanø Kommune og Beskæftigelsesregion Syddanmark. Den skal vedtages endeligt af byrådet til efteråret.

tsp