Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Meld et vejhul på nettet

Kalundborg tilbyder en ny service, så borgerne nemt kan angive et hul i vejen. Siden giver desuden et hurtigt overblik over allerede anmeldte fejl

KALUNDBORG: På www.kalundborg.dk kan borgerne nu anmelde det store hul i vejen foran huset eller hullet i cykelstien på vej mod arbejde. På indberetningssiden kan man zoome ind på en bestemt vej eller et præcist husnummer, eller man kan vedhæfte et billede af fejlen.

Og det er ikke bare huller, som borgerne kan hjælpe kommunen med information om. Det samme nye system gør det også muligt at give oplysninger om fejl og mangler ved bl.a. busstopsteder, i gadebelysning, ved grøft og rabat, lysregulering, vejtræer, snerydning osv.

- Det nye system gør det nemt at overskue, om hullet allerede er blevet anmeldt til kommunen. Du kan også se, om hullet er på vej til at blive lavet. På oversigtssiden er der farver, som indikerer, om hullet er registreret, under behandling eller færdigbehandlet, siger teamleder Henrik Kubel, Vej, park og ejendom Kalundborg Kommune.

lcl