Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Manu Sareen forlader kommunal politik

Manu Sareen udtræder fra sit politiske arbejde på Københavns Rådhus
22. AUG 2011 7.40

KØBENHAVN: Efter 10 år som repræsentant for Radikale Venstre i Borgerrepræsentationen på Københavns Rådhus fratræder Manu Sareen posten for at fortsætte sit politiske arbejde for at komme i Folketinget.

- Jeg har været super glad for mit arbejde på Københavns Rådhus. 10 år i lokalpolitik har været lærerigt, og den store opbakning, som jeg altid har mærket, har været fantastisk. Efter længere tids overvejelse har jeg valgt at forlade mit hverv på Rådhuset for at koncentrere indsatsen om at skaffe Radikale Venstre det bedst mulige resultat til det forestående folketingsvalg. Samtidig optager forfattergerningen en stor del af min tid, og det har været vanskeligt at kombinere arbejdet på Rådhuset, mit arbejde som forfatter og og arbejdet som partiets spidskandidat i København.

Manu Sareen har siden 2009 været spidskandidat til Folketinget for Radikale Venstre i København. I årets første fire måneder var Manu Sareen medlem af Folketinget, mens Lone Dybkjær havde sygeorlov.

Manu Sareens suppleant i Borgerrepræsentationen, Bo Normander, overtager pladsen og indgår fremadrettet i den radikale gruppes arbejde i Borgerrepræsentationen.