Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Lyngby-Taarbæk vinder eget udbud

Økonomiudvalget har besluttet, at medarbejderne i kommunens park, vej og kirkegårde vinder bud på egne opgaver
19. APR 2012 13.23

LYNGBY-TAARBÆK: En tilfreds borgmester Søren P. Rasmussen (V) siger tillykke til forvaltningen.

- Vi har fået afprøvet pris og kvalitet og står nu med det bedste bud. Medarbejderne har vundet og kan møde fremtidens udfordringer på området med en konkurrencedygtig pris. Så jeg har stor respekt og anerkendelse til medarbejderne og ledelsen for den kæmpe opgave, der er blevet løftet. Kommunen har opnået en besparelse på 10 pct., og det lever kontrolbuddet op til, siger borgmesteren.

Seks større danske private firmaer havde ansøgt om prækvalifikation og to valgte at byde på opgaven sammen med kommunens kontrolbud. Kommunens kontrolbud lå væsentligt under de øvrige bydende.

- Det kommer ikke bag på mig, at vi kan byde branchen op med en konkurrencedygtig pris, siger teknisk direktør Bjarne Holm Markussen og fortsætter:

- Teknisk Forvaltning har igennem flere år arbejdet med tilpasning af organisationen og produktivitetsforbedrende tiltag. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at ønske organisationen tillykke med resultatet – det har været hårdt det seneste halve år for rigtig mange på driftsområdet – men vi kroner det nu med et godt og velfortjent resultat.

Park, vej og kirkegårdsområdet bliver de kommende måneder nu en del af et fremtidigt center for Areal og Ejendomme. Her samles kommunens samlede bygningsmasse og arealer som led i et nyt organisationsprojekt for hele kommunens drift og administration.

Foto: Flickr

lcl