Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Lokallisten Kalundborg nedlægges

Gitte Johansen melder sig af den årsag ind i Venstre
KORT NYT18. JAN 2012 6.34

KALUNDBORG: - Det er med vemod men også med realistiske briller, at lokallisten Kalundborgs bestyrelse indstiller at lukke. Lokallisten har været en liste, som har været populær i de tidligere kommuner, men som efter kommunalreformen har haft svært ved at rekruttere medlemmer, udtaler Gitte Johansen i en pressemeddelelse.

Hun erkender også, at det har været svært at sidde som ene repræsentant i kommunalbestyrelsen uden noget bagland.

- Jeg har samarbejdet rigtig godt med Venstre siden sidste valg, og det faldt mig derfor helt naturligt, at det er det politiske parti, der ligger mine holdninger tættest, forklarer Gitte Johansen, og det bifalder borgmester Martin Damm (V).

- Igennem alle mine år i kommunalpolitik har jeg altid arbejdet tæt sammen med lokallisterne. Gitte Johansen har på bare to år vist sig som et politisk talent gennem sit arbejde som formand for børn- og familieudvalget. Gitte er god både at lytte og sætte sig ind i kompliceret stof - og så kan hun også træffe beslutninger.

Gitte Johansen vil blive tilknyttet Venstres lokalafdeling i Høng. Venstre har i alt syv lokale foreninger i Kalundborg Kommune med tilsammen godt 720 medlemmer.

lcl