Lejres ny vicekommunaldirektør kommer fra chefstilling i Svendborg

Nanna Lohman har har været skolechef i Svendborg - og har et par måneder også været konstituereret kultur- og fritidschef. Begge dele kan bruges i Lejre.

LEJRE: Nanna Lohman starter 1. august som ny vicekommunaldirektør i Lejre Kommune med ansvar for Børn & Læring og Kultur & Fritid. Nanna Loman kommer fra en chefstilling i Svendborg Kommune og har erfaring fra begge områder, oplyser Lejre Kommune.

Lohman har en fortid som skoleleder i Odense Kommune og har i de seneste år arbejdet som Skole- og Uddannelseschef i Svendborg Kommune. Sideløbende har hun siden februar været konstitueret Kultur- og Fritidschef samme sted.

161221-Nanna-Lohman-0083 (1)

Lejre Kommune har ønsket sig en kommende vicekommunaldirektør med en særlig nysgerrighed og interesse for børn og unge-området, som også falder naturligt ind i kultur- & fritidsområdets mange eksterne samspil og bidrag på tværs af organisationen. 

- Og det har vi fået. Et enigt ansættelsesudvalg ser frem til en kommende topleder, som er resultatorienteret og samtidig god til at opbygge professionelle relationer, og som brænder for at komme endnu tættere på det politiske niveau, siger borgmester Tina Mandrup (V).

Nanna Lohman er medlem af EVA’s bestyrelse, formandskabet for Rådet for Børns Læring ved Børne- og Undervisningsministeriet og af den nationale styregruppe for Aula. Hun har desuden en solid lederuddannelse som Master i Offentlig Ledelse ved SDU.

- Jeg glæder mig til at blive en del af Lejres høje ambitioner for børn, unge, kultur og fritid, og være med til at skabe og understøtte arbejdet med, at alle bliver en del af stærke fællesskaber. Jeg ser frem til samarbejdet med politikere, ledere, medarbejdere og andre aktører i Lejre Kommune om vigtige dagsordner, som gør en positiv forskel for rigtig mange i hverdagen, siger hun.

Nanna Lohman er 45 år, bor i Odense, er gift og har tre unge og voksne børn.

cwa