Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ledige skal i private virksomheder

København satser på socialt ansvar i virksomhederne med tilbud om at tage ledige støtte beskæftigelse
14. APR 2011 10.03

KØBENHAVN: Under overskriften 'Vækst og ansvarlighed' vil Jobcenter København i løbet af de kommende måneder kontakte 1.000 virksomheder.

Dels for at samarbejde om rekruttering af nye medarbejdere, dels for at få virksomheden til at tage socialt ansvar og tage ledige ud i støttet beskæftigelse. En ny undersøgelse, kommunen har fået lavet, viser nemlig, at næsten to ud af tre virksomheder i høj grad er rede til at tage socialt ansvar.

Til at føre den ny virksomhedssatsning ud i livet, har Jobcenter København oprettet et nyt center 'Job og Virksomhedservice'. Centret har taget bolig på Amager, hvor der var reception i går.
- Jobcenter København har virkelig kompetente ledige på hylderne nu - det er lige fra unge akademikere til ledige med mange års arbejdserfaring. De kan skabe vækst i virksomhederne via det program, som vi nu præsenterer. Til gengæld satser vi på, at virksomheden vil tage nogle ledige, som trænger til at komme i gang, ud i støttet beskæftigelse. Med dette projekt håber vi at kunne skabe vækst samtidig med at de ledige får den mest effektive jobindsats, og det er i virksomhederne, siger Anna Mee Allerslev (R), beskæftigelses- og integrationsborgmester i København.

På billedet besøger Anna Mee Allerslev virksomhed, der tager ledige ind.