Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Konstitueret direktør i Syddanmark

Torben Kyed Larsen er konstitueret i stillingen som psykiatri- og socialdirektør i Region Syddanmark
KORT NYT13. DEC 2011 9.04

SYDDANMARK: Torben Kyed Larsen kommer fra en stilling som anlægschef i psykiatrien. Han afløser Agnete Philipsen, som fratræder sin stilling til årsskiftet, hvor hun går på pension.

Torben Kyed Larsen er 44 år. Han blev uddannet til cand. scient. pol. i 1996 og fik samme år job som fuldmægtig i Vejle Amt, hvor han beskæftigede sig med planlægning inden for psykiatrien. I 2002 avancerede han til kontorchef samme sted.

Ved kommunalreformen fulgte han med psykiatrien over i Region Syddanmark og blev afdelingschef på området. Siden 2009 har Torben Kyed Larsen haft ansvaret for psykiatriens anlægsopgaver.

Efter at Agnete Philipsen i efteråret meddelte, at hun ville stoppe som psykiatri- og socialdirektør, har direktørstillingen været slået op, og der har efterfølgende været holdt samtaler.

Ansættelsesudvalget har dog vurderet, at der er behov for et bredere ansøgerfelt, og udvalget har derfor besluttet at genopslå stillingen. Da det derfor tager længere tid end først forudsat, inden en ny direktør er ansat, har regionsrådet valgt at konstituere en direktør for området.

lcl