Kloge kvadratmeter: Administrationens mødelokaler lånes ud
Rådhusbetjent Robert Jacobsen Hvalkof på gangen til mødelokalerne.
Foto: Næstved Kommune

Kloge kvadratmeter: Administrationens mødelokaler lånes ud

Næstved Kommune åbner for, at foreninger kan låne et nøglekort hos rådhusbetjenten, når de skal holde møde.

NÆSTVED: Der er rift om gode lokaler til aktiviteter i Næstved Kommunes foreninger, og derfor åbner kommunen nu for brug af administrationens mødelokaler.

- Vi har nogle gode mødelokaler, og dem vil vi gerne have, at flere får glæde af. I kommunen har vi et projekt, som vi kalder Kloge Kvadratmeter, hvor vi arbejder på at højne anvendelsesgraden af kommunens bygninger, så alle vores bygninger og lokaler bruges bedst og mest muligt, fortæller borgmester Carsten Rasmussen (S).

Det drejer sig om i alt fem mødelokaler i kommunens administrationsbygning, som foreninger nu kan booke fra kl. 17.30 til 23.00 på hverdage og kl. 7.00 til 22.00 i weekenden.

Ansøgningsfrist og derefter åben kalender

Det foregår på den måde, at foreningerne kan lægge billet ind på en bestemt ugedag og tidspunkt inden slutningen af juni. Hvis flere ønsker samme tidspunkt, prioriteres aktiviteter for børn og unge, aftenskoleundervisning og derefter aktiviteter for voksne. Derefter åbnes kalenderen for bookinger resten af sæsonen.

Lån af mødelokalerne koster 22 kr. pr. time, dog er det gratis for aftenskoler.  Inden mødet skal man hente et nøglekort hos rådhusbetjentene, oplyser kommunen.

ak