Klistermærker sender Favrskov på arbejde

KORT NYT29. MAJ 2021 13.54

FAVRSKOV: Hundredevis af klistermærker fra en fangruppe af foldboldklubben AGF er løbende blevet påklistret skilte og lygtepæle i og omkring Hammel i Favrskov Kommune. Indtil videre har arbejdet med at fjerne klistermærkerne kostet kommunen 20.000 kr. Det skriver TV2 Østjylland.

- Vi er langt fra færdige med at fjerne klistermærker, så vi kommer helt sikkert til at bruge flere penge end de 20.000 kr., der er brugt indtil nu, siger Claus Vind Andersen, der er chef for Trafik og Ejendomme, og omtaler det som en "træls udgift", der kunne have været brugt på andre ting.

De første klistermærker dukkede op for en måned siden, og siden da er der kun kommet flere til. Derfor har kommunen hyret firmaet All Remove, der i tre dage har haft to medarbejdere til at fjerne klistermærker. Medarbejderne er stadig ikke færdig med arbejdet, alt i mens der påklistres flere på skilte og lygtepæle rundt i byen. Kommunen har anmeldt det til politiet som hærværk, men politiet kan kun gøre noget, hvis gerningsmændene tages på fersk gerning.

mh