Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Kendisser klar til KV21 på Frederiksberg
Flere kendte ansigter kæmper om en plads i Frederiksbergs kommunalbestyrelse ved KV21.
Foto: Nils Meilvang, Ritzau Scanpix / Liselotte Sabroe, Ritzau Scanpix / Rode Joachim, Ritzau Scanpix / Ba

Kendisser klar til KV21 på Frederiksberg

Allerede i dag er der medlemmer af Frederiksbergs kommunalbestyrelsen, der er kendt for andet end kommunalpolitik. Flere kendiskandidater kan komme til ved KV21.
17. APR 2021 15.10
TEMA: KV21

FREDERIKSBERG: I Frederiksbergs kommunalbestyrelse er der allerede i dag flere medlemmer, der er kendt for andet end deres byrådsarbejde. Men ved KV21 kommer endnu flere kendte navne til at fremgå af stemmesedlen, når kampen om pladserne skal stå, skriver Kommunen.dk.

Listen af dem, der har meldt deres kandidatur, tæller bl.a. tidligere minister og børnebogsforfatter Manu Sareen (S), folketingsmedlem Pelle Dragsted (E) og tidligere drabs- og rejseholdschef Bent Isager-Nielsen (K).

Dermed kan der ses frem til et kendisvalg på Frederiksberg, men for de enkelte kandidater er det ikke ensbetydende med at være en fordel at være et kendt ansigt. Sådan lyder det fra Johannes Andersen, der er valgforsker og ekstern lektor ved Institutet for Politik og Samfund på Aalborg Universitet.

- Men når man oplister alle de kendisser, der nu stiller op på Frederiksberg, er der ved at være så mange, at de udligner hinanden. Værdien i en kendis falder i hvert fald, hvis der er en placeret i hvert parti. For så skal vælgeren igen til at tænke sig om og finde en anden vinkel til, hvorfor man sætter krydset ved den ene frem for den anden.

Læs mere hele historien om kendiskandidater på Frederiksberg og kendisfaktorens betyding på kommunen.dk.