Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Jan Boyes tilstand er kritisk

Odenses tidligere borgmester blev fredag ramt af en hjerneblødning
10. OKT 2011 6.17

ODENSE: Jan Boyes tilstand er fortsat særdeles kritisk, efter han fredag middag blev ramt af en hjerneblødning til et møde i Finanstilsynet, siger administrerende direktør i By- og Kulturforvaltningen i Odense, Søren Bonde Hansen, til DR Fyn.

Jan Boye er 49 år gammel og tidligere, konservativ borgmester i Odense. Han er kendt som et sundt menneske, og derfor er hjerneblødningen kommet som et kæmpe chok.

Til Jyllands-Posten fortæller næstformanden i By- og Kulturudvalget, Steen Møller (K), at Jan Boye ikke har haft nogen forudgående symptomer eller tegn på stress.

- Det er meget, meget forfærdeligt. Vi koncenterer os nu om at sende tanker til familien i den svære situation. Alt, hvad han politisk har været engageret i, er mindre vigtigt nu, siger Steen Møller

Jan Boye er rådmand for By- og Kulturforvaltningen og særdeles aktiv som formand for Dansk Håndboldforbund. Han er gift med Dorte Hjertstedt, som er tidligere socialdemokratisk medlem af Fyns Amtsråd. Han har to børn og et bonusbarn i alderen otte til 15 år.

terp