Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Jacob Ljungberg skifter kasket

Han efterfølger Lars Clement, som blev ny direktør for Teknik og Kultur i Favrskov
KORT NYT11. MAR 2011 10.01

FAVRSKOV: Det bliver den nuværende sekretariatschef i Teknik og Kultur, Jakob Ljungberg, der 1. juli 2011 tiltræder stillingen som chef for Borgmestersekretariatet og HR i Favrskov, oplyser kommunen.

Jakob Ljungberg efterfølger Lars Clement som 1. februar 2011 blev udpeget som direktør for Teknik og Kultur.

Jakob Ljungberg (36) er uddannet cand. jur. fra Aarhus Universitet. Som nyuddannet blev han i starten af 2001 ansat ved Statsforvaltningen i Nordjylland, hvor han arbejdede som fuldmægtig og specialkonsulent indtil februar 2007, hvor han blev ansat i Favrskov som jurist i Teknik og Miljø.

I juni 2007 søgte og fik Jakob Ljungberg jobbet som juridisk konsulent i Borgmestersekretariatet. I august 2008 blev han konstitueret som sekretariatschef i Teknik og Miljø. En stilling som han tiltrådte permanent 1. februar 2009. I forsommeren 2010 blev jobbet udvidet til også at omfatte sekretariatsopgaverne på kultur- og fritidsområdet samt det daglige ansvar for Kommunale Ejendomme.

Når Jakob Ljungberg først tiltræder det nye job pr. 1. juli 2011, så skyldes det, at Teknik og Kultur kan opslå stillingen som sekretariatschef i Teknik og Kultur i eksternt opslag i april/maj og forventelig at ansætte en ny sekretariatschef pr. 1. august 2011.

ka