Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Iværksættere myldrer frem i Holstebro

Inden for det seneste halve år er der etableret ikke færre end 147 nye virksomheder i Holstebro Kommune, og de tilbydes nu en målrettet vejledning.
11. MAJ 2011 20.05

HOLSTEBRO: - Etablering af nye virksomheder er en forudsætning for et stærkt og dynamisk erhvervsliv, og i Holstebro Kommune går det rigtig godt. For at sikre at de nyetablerede virksomheder kommer så godt i gang som muligt, tilbydes de nu målrettet vejledning fra STARTVÆKST Holstebro, siger chef for Erhvervs- og Turismeudvikling, Susanne Toftegaard Hansen.

Erfaringerne viser, at nystartede virksomheder har en markant højere overlevelsesrate og vokser hurtigere, hvis de modtager kvalificeret vejledning i opstartsperioden.

- Vi har netop som noget helt nyt udsendt et velkomstbrev til alle de nye virksomheder i kommunen, hvor vi tilbyder dem vejledning gennem STARTVÆKST Holstebro, siger Susanne Toftegaard Hansen.

STARTVÆKST Holstebro er et tilbud til både iværksætteren, som overvejer eller netop har startet virksomhed, og etablerede virksomheder, som ønsker vækst og udvikling.

Ud over individuel vejledning tilbyder STARTVÆKST Holstebro løbende informationsmøder, iværksætterkurser, specialist rådgivning og temamøder, hvor aktuelle emner af relevans for iværksættere og virksomheder belyses.

mou